Menú MP  
C A T A L À  
DILLUNS  
Gaspatxo amb brunoise de verduretes  
Amanida de formatge de cabra amb mango  
Macarrons a la bolonyesa  
Paella mixta amb gambes  
Confit d’ànec amb salsa de figues i patates  
Bistec rus amb patates  
DIMARTS  
Sopa de meló amb menta  
Gambes al allet  
Amanida fresca de pasta, tomàquet, formatge feta i olives  
Fideuà negra amb cloïsses  
Filet de porc a la mostassa i timbal d’arròs  
Salmó al cava i arròs salvatge  
DIMECRES  
Salmorejo amb tartar de maduixes  
Calamars a l’andalusa amb maionesa de cítrics  
Ous trencats amb pernil cruixent  
Arròs negre  
Pasta fullada de vedella amb la seva salsa  
Llobarro al forn amb all cremat i parmentier negre  
DIJOUS  
Amanida de tomàquet i ventresca  
Amanida russa  
Cors de carxofes amb pernil i ou poché  
Arròs caldós  
Pollastre al forn amb patates  
Lluç amb salsa de “piquillos”  
DIVENDRES  
Crema de tomàquet i advocat amb gamba  
Amanida grega  
Espaguetis “al aglio”  
Fideuà  
Costelles de porc a la bbq amb patates palla  
Llom de tonyina amb maionesa d’algues i tartar de pinya  
DISSABTE  
Vichissoise amb poma  
Musclos amb oli de fum  
Crepes d’espinacs a la catalana amb formatge de cabra  
Arròs negre  
Xurrasco de vedella amb salsa “chimichurri” i patates al forn  
Orada al forn  
DIUMENGE  
Croquetes de rostit  
Amanida césar  
Timbal d’escalivada amb formatge blau  
Fideuà de sèpia i cloïsses  
“Secreto” de porc amb compota de poma i espàrrecs  
Bacallà gratinat amb sofregit de tomàquet dolç