Menú MP
C A T A L À
DILLUNS
Gaspatxo amb brunoise de verduretes
Amanida de formatge de cabra amb mango
Macarrons a la bolonyesa
Paella mixta amb gambes
Confit d’ànec amb salsa de figues i patates
Bistec rus amb patates
DIMARTS
Sopa de meló amb menta
Gambes al allet
Amanida fresca de pasta, tomàquet, formatge feta i olives
Fideuà negra amb cloïsses
Filet de porc a la mostassa i timbal d’arròs
Salmó al cava i arròs salvatge
DIMECRES
Salmorejo amb tartar de maduixes
Calamars a l’andalusa amb maionesa de cítrics
Ous trencats amb pernil cruixent
Arròs negre
Pasta fullada de vedella amb la seva salsa
Llobarro al forn amb all cremat i parmentier negre
DIJOUS
Amanida de tomàquet i ventresca
Amanida russa
Cors de carxofes amb pernil i ou poché
Arròs caldós
Pollastre al forn amb patates
Lluç amb salsa de “piquillos”
DIVENDRES
Crema de tomàquet i advocat amb gamba
Amanida grega
Espaguetis “al aglio”
Fideuà
Costelles de porc a la bbq amb patates palla
Llom de tonyina amb maionesa d’algues i tartar de pinya
DISSABTE
Vichissoise amb poma
Musclos amb oli de fum
Crepes d’espinacs a la catalana amb formatge de cabra
Arròs negre
Xurrasco de vedella amb salsa “chimichurri” i patates al forn
Orada al forn
DIUMENGE
Croquetes de rostit
Amanida césar
Timbal d’escalivada amb formatge blau
Fideuà de sèpia i cloïsses
“Secreto” de porc amb compota de poma i espàrrecs
Bacallà gratinat amb sofregit de tomàquet dolç