Menú DP
ANGLÈS
DILLUNS
Gaspatxo amb verdures brunoises
Amanida de formatge de cabra amb mango
Macarrons bolognesos
Paella mixta amb gambes
Confit d'ànec amb figues i patates
Filet rus amb patates fregides
DIMARTS
Sopa de meló amb menta
Llagostí d'all
Amanida de pasta, tomàquet, formatge feta i olives
Fideua negra amb cloïsses
Filet amb mostassa i arròs blanc
Salmó amb cava i arròs salvatge
DIMECRES
Salmorejo ”amb tàrtar de maduixes
"
Bunyols de calamar "estil andalús"
Ous fregits amb pernil cruixent
Arròs negre
Vedella en una crosta amb salsa
Llobarro al forn amb all cremat i parmentier "negre" ***
DIJOUS
Amanida de tomàquet amb panxa de tonyina
Amanida russa
Cors de carxofa amb pernil i ou poché
Brou d’arròs
Pollastre al forn amb patates
Lluç amb pebre picant de piquillos
DIVENDRES
Crema d’alvocat i tomàquet amb gambes
Amanida grecq eu
Espaguetis "al aglio" (all)
Fide ua
Costelles de porc amb salsa de barbacoa i patates fregides
Filets de tonyina amb maionesa d’algues i tartareta de pinya
DISSABTE
Vichyssoise amb pomes
Musclos de roca “fumada”
Espinacs català (amb panses i els pinyons) creps amb formatge de cabra
Arròs negre
Churrasco de vedella amb “salsa de chimichurri” i patates al forn
Forn al forn
DIUMENGE
Croquetes de carn rostides casolanes
Amanida de Cesar
Escalivada (pebre, tomàquet, albergínia, ceba, graella d'amanides) amb formatge blau
"
Fideua ”amb sípia i cloïsses
Secreta (porc) amb poma i espàrrecs
Bacallà gratinat amb salsa de tomàquet dolç