Menú DP  
ANGLÈS  
DILLUNS  
Gaspatxo amb verdures brunoises  
Amanida de formatge de cabra amb mango  
Macarrons bolognesos  
Paella mixta amb gambes  
Confit d'ànec amb figues i patates  
Filet rus amb patates fregides  
DIMARTS  
Sopa de  meló  amb  menta  
Llagostí d'all  
Amanida de pasta, tomàquet, formatge feta i olives  
Fideua negra amb  cloïsses  
Filet amb  mostassa  i arròs  blanc  
Salmó amb cava i arròs salvatge  
DIMECRES  
Salmorejo ”amb tàrtar de maduixes  
"
Bunyols de calamar "estil andalús"  
Ous fregits amb pernil cruixent  
Arròs negre  
Vedella en una crosta amb salsa  
Llobarro al forn  amb  all cremat i parmentier  "negre" ***  
DIJOUS  
Amanida de tomàquet amb panxa de tonyina  
Amanida russa  
Cors de carxofa amb pernil i ou poché  
Brou d’arròs  
Pollastre al forn amb patates  
Lluç amb pebre picant de piquillos  
DIVENDRES  
Crema d’alvocat i tomàquet  amb  gambes  
Amanida grecq eu  
Espaguetis "al aglio" (all)  
Fide ua  
Costelles de porc amb salsa de barbacoa i patates fregides  
Filets de tonyina amb maionesa d’algues i tartareta de pinya  
DISSABTE  
Vichyssoise amb pomes  
Musclos de roca “fumada”  
Espinacs català (amb panses i  els  pinyons) creps amb formatge  de cabra  
Arròs negre  
Churrasco de vedella amb “salsa de chimichurri” i patates al forn  
Forn al forn  
DIUMENGE  
Croquetes de carn rostides casolanes  
Amanida de Cesar  
Escalivada (pebre, tomàquet, albergínia, ceba, graella d'amanides) amb formatge blau  
"
Fideua ”amb  sípia  i  cloïsses  
Secreta (porc) amb poma i espàrrecs  
Bacallà gratinat amb salsa de tomàquet dolç  

Text original